Ketvirtadienis, liepos 7, 2022
  • Login
Mūsų žinios: Žemaitija, kraštas ir žmonės. Naujienų puslapis.
  • Skaitomiausi
    Atidėjus skrydį oro vežėjas negali keleivių palikti likimo valiai: ar žinote, kokias turite teises?

    Atidėjus skrydį oro vežėjas negali keleivių palikti likimo valiai: ar žinote, kokias turite teises?

    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    Žuvies patiekalai

    Patarimai, kaip užmarinuoti žuvį

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

    Joninės Kaune

    Kaunas kviečia į Jonines Santakoje: šventinė etnostiliaus programa ir populiarių atlikėjų koncertas

    Bijūnai

    Didysis bijūnų žydėjimas: nuo senųjų veislių iki modernių spalvų ir formų

    Karščiausi

    • Sportas
    • Švietimas
    • Uostas
    • Verslas
    • Patarimai
    • Žmonės
    • Kriminalai
  • Kategorijos
    • Žmonės
    • Kraštas
    • Verslas
    • Kriminalai
    • Švietimas
    • Sportas
    • Uostas
    • Pajūris
    • Gamta
    • Politika
    • Istorija
    • Žemaitija
    • Sveikata
    • Kultūra
    • Mistika
  • Aktyvus Laisvalaikis
    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    2022 LSMU įteikti diplomai

    LSMU įteikti diplomai: į gyvenimą palydėti per 1 tūkst. sveikatos specialistų

    regioninis-jaunimo-informacijos-centras-normandija-iesko-savanorio,-kuris-reklamuotu-europos-pilietiskuma-ir-tarptautinio-mobilumo-vietas!

    Regioninis jaunimo informacijos centras Normandija ieško savanorio, kuris reklamuotų Europos pilietiškumą ir tarptautinio mobilumo vietas!

    T. Karosas: „Nedarykite savo vaikų direktoriais, kol jie nepabuvo asistento pozicijoje“

    T. Karosas: „Nedarykite savo vaikų direktoriais, kol jie nepabuvo asistento pozicijoje“

    Teodoras Biliūnas nuotr.

    Olimpinė diena sugrįžta į Panevėžį – 2023-ųjų šventė vyks Senvagės parke

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

  • Jaunimo Langas
    Futurium, Alexanderufer, Berlin, Germany

    Kviečiame teikti paraiškas mažos apimties projektams finansuoti iš Inovacijų fondo

    Jon Tyson nuotr.

    Ekonomistas A. Izogorodinas: verslui trūksta informacijos apie neįgaliųjų įdarbinimą

    Vieningas inžinerijos ir transporto profesinio rengimo centras Klaipėdoje: vizija ar realybė?

    Vieningas inžinerijos ir transporto profesinio rengimo centras Klaipėdoje: vizija ar realybė?

    Živilė Švežauskienė

    Darbo rinkoje juntamas didžiausias talentų trūkumas per paskutinius 16 metų

    Laiko „vagys“ – susirinkimai: kaip neįžeidžiant atsisakyti dalyvauti

    Laiko „vagys“ – susirinkimai: kaip neįžeidžiant atsisakyti dalyvauti

    Uosto direkcijoje – delegacija iš Suomijos

    Uosto direkcijoje – delegacija iš Suomijos

  • Sukurti
  • Kontaktai
Nėra Rezultatų
Peržiūrėti Visus Rezultatus
  • Skaitomiausi
    Atidėjus skrydį oro vežėjas negali keleivių palikti likimo valiai: ar žinote, kokias turite teises?

    Atidėjus skrydį oro vežėjas negali keleivių palikti likimo valiai: ar žinote, kokias turite teises?

    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    Žuvies patiekalai

    Patarimai, kaip užmarinuoti žuvį

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

    Joninės Kaune

    Kaunas kviečia į Jonines Santakoje: šventinė etnostiliaus programa ir populiarių atlikėjų koncertas

    Bijūnai

    Didysis bijūnų žydėjimas: nuo senųjų veislių iki modernių spalvų ir formų

    Karščiausi

    • Sportas
    • Švietimas
    • Uostas
    • Verslas
    • Patarimai
    • Žmonės
    • Kriminalai
  • Kategorijos
    • Žmonės
    • Kraštas
    • Verslas
    • Kriminalai
    • Švietimas
    • Sportas
    • Uostas
    • Pajūris
    • Gamta
    • Politika
    • Istorija
    • Žemaitija
    • Sveikata
    • Kultūra
    • Mistika
  • Aktyvus Laisvalaikis
    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    Paryžiuje – performatyvus Linos Lapelytės projektas

    2022 LSMU įteikti diplomai

    LSMU įteikti diplomai: į gyvenimą palydėti per 1 tūkst. sveikatos specialistų

    regioninis-jaunimo-informacijos-centras-normandija-iesko-savanorio,-kuris-reklamuotu-europos-pilietiskuma-ir-tarptautinio-mobilumo-vietas!

    Regioninis jaunimo informacijos centras Normandija ieško savanorio, kuris reklamuotų Europos pilietiškumą ir tarptautinio mobilumo vietas!

    T. Karosas: „Nedarykite savo vaikų direktoriais, kol jie nepabuvo asistento pozicijoje“

    T. Karosas: „Nedarykite savo vaikų direktoriais, kol jie nepabuvo asistento pozicijoje“

    Teodoras Biliūnas nuotr.

    Olimpinė diena sugrįžta į Panevėžį – 2023-ųjų šventė vyks Senvagės parke

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

    Albino ir Elenos Klimų kaimo turizmo sodyba ,,Iešnalė“ – senąsias žemaitiškas tradicijas puoselėjantis verslas

  • Jaunimo Langas
    Futurium, Alexanderufer, Berlin, Germany

    Kviečiame teikti paraiškas mažos apimties projektams finansuoti iš Inovacijų fondo

    Jon Tyson nuotr.

    Ekonomistas A. Izogorodinas: verslui trūksta informacijos apie neįgaliųjų įdarbinimą

    Vieningas inžinerijos ir transporto profesinio rengimo centras Klaipėdoje: vizija ar realybė?

    Vieningas inžinerijos ir transporto profesinio rengimo centras Klaipėdoje: vizija ar realybė?

    Živilė Švežauskienė

    Darbo rinkoje juntamas didžiausias talentų trūkumas per paskutinius 16 metų

    Laiko „vagys“ – susirinkimai: kaip neįžeidžiant atsisakyti dalyvauti

    Laiko „vagys“ – susirinkimai: kaip neįžeidžiant atsisakyti dalyvauti

    Uosto direkcijoje – delegacija iš Suomijos

    Uosto direkcijoje – delegacija iš Suomijos

  • Sukurti
  • Kontaktai
Nėra Rezultatų
Peržiūrėti Visus Rezultatus

Sumuštinių variacijos kiekvienai progai

naujienos pateikė naujienos
2022 12 birželio
in Kulinarinis paveldas
0 0
0
Pagrindinis Kulinarinis paveldas

Dažniausias pusryčių stalo patiekalas, ištikimas ekskursijų bei iškylų palydovas, o kartais ir pietūs ar vakarienė – dėl daugybės skirtingų paruošimo būdų, ingredientų ir skonių sumuštiniai yra vienas universaliausių patiekalų. Žavesio jiems suteikia ir tai, kad sumuštiniai greitai paruošiami, lengvai supakuojami ir net dienos gale išlieka švieži. „Maximos“ maisto meistrai kviečia sumuštinius atrasti iš naujo ir išbandyti netikėtas jų variacijas.

Nors vieno teisingo būdo paruošti sumuštinį nėra, jo pagrindas išlieka tas pats – tai duona. Ją galima rinktis pačią įvairiausią. Tad nesvarbu, ruošite visos šeimos mėgstamus „trikampėlius“ ar eksperimentuosite su veganiškomis alternatyvomis be gliuteno, kūrybinis procesas prasidės nuo duonos pasirinkimo.

Pasak „Maximos“ Komunikacijos ir įvaizdžio departamento vadovės Ernestos Dapkienės, per mėnesį pirkėjai vidutiniškai įsigyja 1600 – 1800 tonų duonos, o ketvirtį šio kiekio sudaro sumuštinių duona.

„Pačia populiariausia daugelį metų išlieka tamsi raikyta duona. Supjaustyti ir naudoti paruošti produktai: duona, mėsa, sūriai – sudaro svarbią asortimento dalį ir jau seniai yra pamėgti vartotojų. Žmonės vis labiau vertina patogumą: galimybę sutaupyti laiko, ypač ruošiant tokius greitus patiekalus kaip sumuštiniai. Arba vasarą mažiau laiko praleisti virtuvėje ir iš parduotuvės iškart keliauti į išvyką gamtoje. Formuodami asortimentą, nuolat stengiamės atliepti šį poreikį, pasiūlyti greitiems užkandžiams tinkamų produktų kaip įvairios užtepėlės, plautos, pjaustytos daržovės ir jau minėti suraikyti bei supjaustyti gaminiai“, – kalba Ernesta Dapkienė, „Maximos“ Komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė.

Svarbiau universalumas ir improvizacija

Nors duoną su mėsa, sūriais ar daržovėmis valgė nuo senų senovės, moderni sumuštinių versija ir angliškas jos pavadinimas siejamas su Džonu Montagiu, XVIII a. gyvenusiu Sandvičo grafu. Pasakojama, kad mėsą tarp dviejų duonos riekių jis valgęs dėl to, kad galėtų neatsitraukti nuo savo darbų – laivyno, politikos ir meno reikalų.

„Ir po kelių šimtmečių žmonės sumuštinius renkasi dėl tos pačios priežasties – patogumo, paprastumo ir greito paruošimo. Nors sumuštiniai dažniausiai karaliauja ant pusryčių stalo, jie tikrai gali tapti ir gurmaniška vakariene, ir išskirtiniu restorano patiekalu. Pavyzdžiui, viename Niujorke restoranų gaminamam sumuštiniui iš šampaninės duonos, triufelių sviesto, itališkų podolikos karvių pieno sūrio, omaro ir aukso dulkių priklauso Gineso kainos rekordas – tokia vakarienė atsieina per 200 dolerių“, – apie sumuštinių įvairovę pasakoja Brigita Baratinskaitė, „Maximos“ maisto gamybos departamento vadovė.

„Tiek vaikai, tiek suaugusieji itin mėgsta vadinamuosius „trikampiukus“, keptus sumuštinių keptuvėje. Įprastai jie gaminami iš sumuštinių duonos, pomidorų padažo, fermentinio sūrio ir saliamo. Tačiau visus šiuos ingredientus galima pakeisti ir gauti visiškai kitokį skonį: pasirinkite pilno grūdo ar sėklų duoną, dėkite pesto padažo, mocarelos sūrio ir šviežio pomidoro ar vytinto kumpio. Jei sumuštinių keptuvės neturite, galite gaminti ir kontaktinėje skrudintuvėje ar paprastoje keptuvėje – tereikia duonos riekes aptepti sviestu, kad šios neliptų prie paviršiaus“, – patarimais kaip atrasti sumuštinių įvairovę dalijasi „Maximos“ maisto gamybos departamento vadovė Brigita Baratinskaitė.

Vadovaujantis šiais principais, nesunku atrasti ir netikėtus veganiškus ar saldžius sumuštinių variantus. Kad paieškos būtų lengvesnės, „Maximos“ meistrai dalijasi keliomis idėjomis savaitgalio pusryčiams ar šiokiadienio vakarienei.

Šefo vertas patiekalas: sumuštinis su jautienos didkepsniu

Dvi skrudintos jūsų mėgstamos duonos riekės, tarp kurių ilsisi brandintos jautienos didkepsnis – nors pagaminti nesunku, tokia vakarienė tikrai įsimins ilgam ir pamalonins gomurį. Šiam patiekalui geriausiai rinktis natūralaus raugo (vadinamąją sourdough) duoną, tačiau tikrai neprašausite pasirinkę ir itališkąją ciabatta ar saldžiarūgštę kaimišką duoną.

Pirmiausia užmarinuokite svogūną – plonai supjaustykite jį pusžiedžiais, sudėkite į dubenėlį, įdėkite arbatinį šaukštelį cukraus, du arbatinius šaukštelius raudonojo vyno acto ir išmaišykite. Palikite svogūnus marinuotis pusvalandžiui, o per tą laiką paruoškite žolelių majonezą.

Dubenyje trintuvu sumaišykite du valgomuosius šaukštus majonezo, vieną ančiuvį, smulkintas petražoles, pusės citrinos sultis, 20 šviežio baziliko lapelių, du arbatinius šaukštelius šviežio čiobrelio lapelių ir porą stiebelių krapų. Jei trūksta sūrumo, įberkite žiupsnelį druskos.

Duoną supjaustykite 1,5-2 cm storio riekėmis ir apskrudinkite orkaitėje ar keptuvėje be aliejaus. Kepimui paruošti brandintos jautienos kepsniai turėtų būti maždaug 6 mm storio – kiekvieną jų pusę reikėtų apkepti 1-2 minutes, kad jie būtų vidutiniškai iškepę. Apvertus kepsnius, ant kiekvieno jų uždėkite po lapelį brandinto čederio sūrio ir baikite kepti mėsą – duokite jai „pailsėti“ apie 5 minutes.

Per tą laiką ant apskrudusios duonos riekės užtepkite žolelių majonezą, dėkite kepsnius, o juos papuoškite marinuotais svogūnais, avokado riekelėmis, salota ir uždenkite skrudintos duonos rieke.

Lengviems vegetariškiems pusryčiams – žaluma tarp pilno grūdo riekių

Jei po sočios vakarienės norisi lengvesnių pusryčių, išbandykite naudingųjų medžiagų bei vitaminų kupinus sumuštinius su žaliųjų žirnelių piure ir avokadais. Pusantros stiklinės žaliųjų žirnelių, keletą petražolių ar kalendros stiebelių, pusės citrinos sultis, valgomąjį šaukštą svogūnų laiškų, nedidelę skiltelę česnako ir žiupsnelį druskos sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite iki vientisos masės. Pilkite ypač tyro alyvuogių aliejaus, kol masė pasieks švelnią, tepimui tinkamą konsistenciją. Palikite užtepėlę šaldytuve atvėsti.

Paskrudinkite kelias riekes pilno grūdo sumuštinių duonos, užtepkite žirnių užtepėlę, ją papuoškite avokado skiltelėmis, pjaustytais šviežio derliau agurkais, gražgarstės lapais ir, jei liko iš anksčiau – marinuotu raudonuoju svogūnu.

Laikas desertui: baltojo šokolado ir aviečių kompozicija

Pasigaminti saldžius sumuštinius taip pat paprasta, o kai kurie receptai tinkami ir trikampių sumuštinių skrudintuvei ar kontaktiniam griliui. Šiam receptui geriausiai tinka tvirtos tekstūros duona, pavyzdžiui, natūralaus raugo, o jei jos nėra – bent jau storesnėmis riekelėmis supjaustytas batonas. Ant jų dėkite smulkintą baltąjį šokoladą ir supjaustytus arba mini dydžio zefyrus – tuos, kuriuos kepate ant laužo ar kuriais puošiate kakavą. Papuoškite perpus supjaustytomis avietėmis ir uždėkite antrą riekę duonos. Sumuštinį iš abiejų pusių apkepkite keptuvėje su išlydytu gabalėliu kokosų aliejaus.

Pradžiugins vaikus ir nustebins gurmanus

Riešutų sviestas ant duonos – tokia pat sumuštinių klasika kaip ir mėsa ar sūris. O šios klasikos interpretacija – sumuštinis su riešutų sviestu ir karamelizuotais bananais. Jeigu norite gurmaniškesnės versijos, pridėkite gabalėlį skrudintos šoninės.

Tokiam sumuštiniui pasirinkite šviesią, švelnią duoną, jos riekeles paskrudinkite keptuvėje ant trupučio sviesto. Išėmę duoną, dėkite pusę šaukšto sviesto, šaukštą medaus ir griežinėliais supjaustytą bananą – ant nedidelės kaitros kepkite keletą minučių, kol bananai karamelizuosis. Tepkite riešutų sviestą ant duonos, padenkite riekelę keptais bananais ir užvožę kita rieke jau galite pradžiuginti vaikus. Jeigu norite pamaloninti gurmanus, ant bananų dėkite labai plonai supjaustytos, paskrudintos šoninės gabalėlius ir šią staigmeną uždenkite kita riekele duonos.

Apie prekybos tinklą „Maxima“

Tradicinės lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja šalyje. Šiuo metu Lietuvoje veikia daugiau nei pustrečio šimto „Maximos“ parduotuvių, kuriose dirba apie 13 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 400 tūkst. klientų.

Pranešimą paskelbė: Rusnė Tamošaitytė, UAB „Fabula ir partneriai“
Šaltinis : Rusnė Tamošaitytė
Dalintis FacebookDalintis TwitterDalintis Pinterest
naujienos

naujienos

Kitas straipsnis
Falafeliai  – augalinių baltymų šaltinis

Falafeliai – augalinių baltymų šaltinis

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis
  • Karščiausi
  • Komentarai
  • Naujausi
Masažistas Svajūnas Tunaitis – specialistas, kuris regi rankomis

Masažistas Svajūnas Tunaitis – specialistas, kuris regi rankomis

2022 16 sausio
Austiejos žemaitiška daina ištirpdė tūkstančių internautų širdis: „Nesitikėjau…“

Austiejos žemaitiška daina ištirpdė tūkstančių internautų širdis: „Nesitikėjau…“

2021 8 kovo
Giliogirio kaimas

Giliogirio kaimo bendruomenė atsigauna iš sąstingio

2022 30 gegužės
Didysis šeimos gynimo maršas: pilietinė pozicija, kiršinimas ar apgaulė?

Didysis šeimos gynimo maršas: pilietinė pozicija, kiršinimas ar apgaulė?

2021 12 gegužės
Rašinių konkursas – „Darni šeima - stipri valstybė“

Rašinių konkursas – „Darni šeima – stipri valstybė“

2021 27 balandžio
Realybė ar mistika: istorijos, kurios stebina, kelia smalsumą, traukia

Realybė ar mistika: istorijos, kurios stebina, kelia smalsumą, traukia

2
Gražinos Asipauskaitės katės

Ar Kretingoje atsiras dviejų katinų zoologijos sodas?

2
Ar reikia Lietuvai sekso lėlių rinkos naujovių iš užsienio?

Ar reikia Lietuvai sekso lėlių rinkos naujovių iš užsienio?

1
Nuo pirmadienio iš reiso sugrįžę ekipažų ir įgulų nariai privalės izoliuotis

Nuo pirmadienio iš reiso sugrįžę ekipažų ir įgulų nariai privalės izoliuotis

1
Giliogirio kaimas

Giliogirio kaimo bendruomenė atsigauna iš sąstingio

1
premjere:-lietuva-pasirengusi-sustiprinti-jau-teikiama-ekspertine-parama-moldovai

Premjerė: Lietuva pasirengusi sustiprinti jau teikiamą ekspertinę paramą Moldovai

2022 6 liepos
kaunas-pristato-nauja-erdve-inovacijoms:-tvarias-verslo-idejas-paversti-realybe-gales-visi-norintieji!

Kaunas pristato naują erdvę inovacijoms: tvarias verslo idėjas paversti realybe galės visi norintieji!

2022 6 liepos
ministre-pirmininke-susitiko-su-ebpo-generaliniu-sekretoriumi

Ministrė Pirmininkė susitiko su EBPO generaliniu sekretoriumi

2022 5 liepos
paveikslo-„dabartis-naujajam-rytojui-–-dnr-paveikslas-nr.-1“-atidarymas

PAVEIKSLO „DABARTIS NAUJAJAM RYTOJUI – DNR PAVEIKSLAS NR. 1“ ATIDARYMAS

2022 5 liepos
premjere-susitiko-su-sveicarijos-prezidentu-bei-cekijos-premjeru

Premjerė susitiko su Šveicarijos prezidentu bei Čekijos premjeru

2022 4 liepos

Žemaitijos Naujienos

Mūsų žinios: Žemaitija, kraštas ir žmonės. Naujienų puslapis.

Mes skelbiame tik naujienas kurias verta skaityti.

Kategorijos

  • Aktyvus laisvalaikis
  • Daugiau
  • Gamta
  • Istorija
  • Jaunimo langas
  • Kraštas
  • Kriminalai
  • Kulinarinis paveldas
  • Kultūra
  • Literatūriniai inkliuzai
  • Mistika
  • Pajūris
  • Politika
  • Skaitomiausi
  • Sportas
  • Sveikata
  • Švietimas
  • Ūkis
  • Uostas
  • Verslas
  • Žemaitija
  • Žmonės

Žymos

Alkis Apsakymų knyga Broliai Lavrinovičiai Dalia Vaitkevičiūtė dietologė ekipažams ir įgulų nariams Flera foziologinis alkis G. Azguridienė Istorinės daros Istorinės datos izoliacija Jurgos Ivanauskaitės premija kalbos komisija Karantinas Lietuvos dailėje Lietuviškas verslas lietuviški vardai lietuviškų įmonių pavadinimai Lietuvos laisvosios rinkos institutas Lina Simutytė Miesto šventė N-18 nepotizmas Profesionis mokymas psichologinis alkis regioninė politika reikalavimai sportiniai šokiai Valgomos puokštės čempionatai Žemaitija

Naujausios Naujienos

premjere:-lietuva-pasirengusi-sustiprinti-jau-teikiama-ekspertine-parama-moldovai

Premjerė: Lietuva pasirengusi sustiprinti jau teikiamą ekspertinę paramą Moldovai

2022 6 liepos
kaunas-pristato-nauja-erdve-inovacijoms:-tvarias-verslo-idejas-paversti-realybe-gales-visi-norintieji!

Kaunas pristato naują erdvę inovacijoms: tvarias verslo idėjas paversti realybe galės visi norintieji!

2022 6 liepos
ministre-pirmininke-susitiko-su-ebpo-generaliniu-sekretoriumi

Ministrė Pirmininkė susitiko su EBPO generaliniu sekretoriumi

2022 5 liepos
paveikslo-„dabartis-naujajam-rytojui-–-dnr-paveikslas-nr.-1“-atidarymas

PAVEIKSLO „DABARTIS NAUJAJAM RYTOJUI – DNR PAVEIKSLAS NR. 1“ ATIDARYMAS

2022 5 liepos

Draugai: Svetainių kūrimas - Zlioba.lt - TikSaviems.lt - Onore.lt - 3o.lt - Stepinfit - Samukis.lt - Skolų išieškojimas - SEO paslaugos - Hotterprice.com - Etnopramogos.lt - Video kasečių skaitmeninimas - Mediaport.lt - Informdebtor
2020-2021 © „Musuzinios.lt”. Visos teisės saugomos.

Nėra Rezultatų
Peržiūrėti Visus Rezultatus
  • Skaitomiausi
  • Kategorijos
    • Žmonės
    • Kraštas
    • Verslas
    • Kriminalai
    • Švietimas
    • Sportas
    • Uostas
    • Pajūris
    • Gamta
    • Politika
    • Istorija
    • Žemaitija
    • Sveikata
    • Kultūra
    • Mistika
  • Aktyvus Laisvalaikis
  • Jaunimo Langas
  • Sukurti
  • Kontaktai

Draugai: Svetainių kūrimas - Zlioba.lt - TikSaviems.lt - Onore.lt - 3o.lt - Stepinfit - Samukis.lt - Skolų išieškojimas - SEO paslaugos - Hotterprice.com - Etnopramogos.lt - Video kasečių skaitmeninimas - Mediaport.lt - Informdebtor
2020-2021 © „Musuzinios.lt”. Visos teisės saugomos.

Sveiki Sugrįžę!

Prisijunkite prie savo paskyros žemiau

Pamiršote Slaptąžodį?

Sukurti Naują Paskyrą!

Užpildykite žemiau esančias formas, kad užsiregistruotumėte

Visi laukai yra privalomi Prisijungti

Susigražinti Slaptąžodį

Įveskite savo vartotojo vardą arba el. Pašto adresą, kad iš naujo nustatytumėte slaptažodį.

Prisijungti